|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ MISIR ve SOYA TESPİTİ (Real Time PCR)
|
eurofins GeneScan, GMOScreen RT NOS (NR) 35S / NOS / FMV Cat No: 5421220002 Devamı ...
|
.
|
|
|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
Et ve Tür Tayini amacıyla 13 Farklı Hayvan Türü tespiti (SIĞIR, BUFALO, DOMUZ, Devamı ...
|
Chipron LCD Array Et Tür 1.6 kiti (Chipron, A–100–12)
|
.
|
|
|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
E. Coli (Real Time PCR)
|
eurofins GeneScan BACGene RT (LR) E. coli Cat No: 5123212310
|
.
|
|
|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
E. Coli O157:H7 (Real Time PRC)
|
E. Coli tespit kiti veya primer prob
|
.
|
|
|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
S. Aureus (Real Time PCR)
|
eurofins GeneScan BACGene RT (LR) S. aureus Cat No: 5123212510
|
.
|
|
|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
Salmonella spp. (Real Time PCR)
|
eurofins GeneScan BACGene RT (LR) Salmonella ssp. Cat No: 5123212210
|
.
|
|
|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
Listeria monocytogenes (Real Time PCR)
|
iontek Cat No: 1201171112-1/4
|
.
|
|
|
|
L026
|
GIDA LAB
|
Moleküler Biyoloji Laboratuvarı
|
MAP-Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis (Real Time PCR)
|
MAPsureEasy R TransMIT Lot No: G310510-2
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
E. Coli
|
TS ISO/TS 16649-2:2001
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
E. coli Taraması EHEC O157:H7
|
TS EN ISO 16654:2011
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
S. Aureus
|
TS 6888-1 EN ISO 6888-1:1999+AMD1: 2003
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Salmonella spp.
|
TS EN ISO 6579/A1
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Listeria monocytogenes
|
TS EN ISO 11290-1/A1
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Clostridium Perfiringens
|
TS EN ISO 7937
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Bacillus cereus
|
TS EN ISO 7932
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Aerobik Koloni Sayısı
|
TS EN 13783
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Koliform- E.coli Aranması (EMS)
|
TS ISO 4831
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Maya-Küf Aranması
|
TS ISO 21527-2:2008
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Süt, süt ürünleri ve süt bazlı ürünler
|
Enterobacteriaceae, E. coli, Salmonella, Listeria m., koagülaz pozitif stafiloko Devamı ...
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Yumurta ürünleri (pastörize ve dondurulmuş yumurta, yumurta tozu vb.)
|
Enterobacteriaceae, Salmonella,
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Et ve et ürünleri
|
Aerobik koloni sayısı, E. coli O157, Salmonella, koagülaz pozitif stafilokoklar
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Balıkçılık ürünleri, canlı çift kabuklu yumuşakçalar, canlı deniz kestaneleri, c Devamı ...
|
E. coli, Salmonella, Listeria m.
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Et suyu tabletleri, tozları, kuru formdaki çorbalar, çeşniler, krem şanti, sosla Devamı ...
|
Salmonella
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Hububat ve fırıncılık ürünleri
|
Koliform bakteri, Maya Küf, Salmonella, Koagulaz pozitif stafilokoklar, L. Monoc Devamı ...
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Meyve ve sebzeler ile bunların işlenmiş ürünleri
|
Salmonella
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Baharat
|
L. Monocytogenes, E. coli O157, Maya ve küf, Koagulaz pozitif stafilokoklar, B. Devamı ...
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Meyve suları, alkolsüz içecekler ve benzerleri
|
E. coli O157, Salmonella, Listeria m, Koliform bakteriler
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Kahve ve çay
|
Koliform bakteri, Maya Küf, Salmonella
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Kakao ve kakao ürünleri, çikolata ve çikolata ürünleri
|
Salmonella
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Şekerli ürünler
|
Maya Küf, E. coli
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Hazır yemekler
|
B. Cereus, Salmonella, E. coli, Listeria m.
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Özel beslenme amaçlı gıdalar
|
B. Cereus, Salmonella, Listeria m., Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae
|
.
|
|
|
|
L13
|
GIDA LAB
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 LAB
|
Diğer gıdalar
|
Koliform bakteri, Maya Küf, Salmonella, Koagulaz pozitif stafilokoklar, E. coli, Devamı ...
|
.
|
|
|
|
L028
|
GIDA LAB
|
ÜRÜN GELİŞTİRME LAB.
|
Kül tayini
|
TS 1511, ISO2117, AOAC 1990
|
.
|
|
|
|
L028
|
GIDA LAB
|
ÜRÜN GELİŞTİRME LAB.
|
Buğdayda un randımanı
|
TS 6531
|
.
|
|
|
|
L028
|
GIDA LAB
|
ÜRÜN GELİŞTİRME LAB.
|
Nem ölçümü (buğday, un,vb)
|
ICC-110
|
.
|
|
|
|
L028
|
GIDA LAB
|
ÜRÜN GELİŞTİRME LAB.
|
Unda Zeleny Sedimantasyon Değeri ölçümü
|
ICC-116, TS 4867, ISO 5529
|
.
|
|
|
|
L028
|
GIDA LAB
|
ÜRÜN GELİŞTİRME LAB.
|
Unun gluten indeks değeri ölçümü
|
ICC-155
|
.
|
|
|
|
L029
|
GIDA LAB
|
GENEL MİKROBİYOLOJİ LAB.
|
Toplam mezofilik aerobik bakteri
|
FDA/BAM:2001
|
.
|
|
|
|
L029
|
GIDA LAB
|
GENEL MİKROBİYOLOJİ LAB.
|
Koliform bakteri
|
FDA/BAM: 2002
|
.
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |